At bo stilfuldt og sætte sit særpræg:
Hvordan KRONA® kakkelovne beriger moderne boligstil.
 
Det at bo stilfuldt har mange ansigter. Glamourøst, hyggeligt, romantisk og minimalistisk. Også en antik kakkelovn følger med tiden. Postmodernismen har grundlæggende ændret vores opfattelse af stil, skønhed og elegance og har udvidet vores horisont. Stil og epokemix er ikke længere tabubelagt; tværtimod. Det er udtryk for tidsånden, for individualitet og æstetik, som ophæver tilsyneladende modsætninger.
Således lader elegancen ved en KRONA® kakkelovn sig indføje i en moderne omgivelse og begejstrer med sin aktuelle interpretation af traditionelle kakkelovne. Uanset om udført i hvid eller med betoning på stærke kontraster, uanset om der er tale om en rund kakkelovn eller traditionelt firkantet, svensk kakkelovn, tiltrækker de opmærksomhed og udståler varme.
 
porcelænskakkelovne
 
porcelænsovne
 
kakkelovne kakkelovn
 
antikke svensk kakkelovne
 
porcelænsovne
 
svensk kakkelovn
 
porcelænsovneAcceptere

Reimann´s Krona anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Yderligere information